Rendelés

A 213 bar című könyv kereskedelmi forgalomban jelenleg nem megvásárolható, kizárólag ezen a honlapon keresztül lehet megrendelni, közvetlenül a kiadótól. Jelenleg két lehetőséget kínálok fel: az egyik az, hogy postai úton juttatom el a könyvet a megrendelőhöz, ez esetben a kiadó számlaszámára kell előre átutalni a könyv szállítási költségét is magában foglaló vételárát. Szeretnék mindenképpen olyan alkalmat is biztosítani, amikor személyesen lehet átvenni a könyvet. Akinek ez megfelelőbb, attól is kérem a rendelést, hogy fel tudjam mérni az esetleges könyv igényeket, és a megadott email cím alapján értesítést küldhessek az időpontokról.

Az első alkalom, amikor személyesen tudtam könyvet adni, 2011. január 5-én volt, a Tengeri Són. (Köszönet mindenkinek, aki megtisztelt azzal, hogy könyvet vásárolt a helyszínen, jó szórakozást kívánok az olvasáshoz.) Február 17-én a Light House Red Café biztosított helyszínt egy kellemes író-olvasó találkozóra.

A különféle rendezvények során többen is megkerestek, nagyon köszönöm mindenkinek, hogy érdeklődik a 213 bar iránt. Remélem ezután is lesz lehetőség személyes találkozásokra, mert eddig is többen osztották meg a véleményüket, javaslataikat.

Még egy érdekes hír. A divemarket.hu online búváráruház akciójának keretén belül azok, akik 20,000 forint érték felett vásárolnak, ajándékként a kötetem egy példányával gazdagodhatnak.

Az érdeklődésnek köszönhetően már elmondhatom, hogy a könyvek többsége elkelt. Nem tudom, lesz-e belőle utánnyomás, így aztán csak azt tudom javasolni mindenkinek, aki szeretne egy példányt a polcán tudni, hogy rendeljen mielőtt az utolsó darabok is elfogynak. Szűk egy év telt el a megjelenés óta, és már csak egy tucatnyi könyv van meg az eredeti készletből, tehát érdemes gyorsan lépni, mert hamarosan valószínűleg a rendelési lehetőséget fel kell függesztenem.

Nos, 2011. október 6-án jött el annak a napja, hogy a további rendeléseket már nem tudom fogadni, a 213 barból kinyomtatott példányoknak már megvan a gazdája. Ezért a rendelési lehetőség korábbi formájában megszűnt. Mindenkinek köszönöm, aki érdeklődésével, vásárlásával megtisztelt!

A 213 bar 2012 végétől e-könyv formátumban is elérhető, az ekonyv-hu oldalon vásárolható meg.

Főoldal
A szerzőről
A könyvről